Contact gegevens

Pauline van Mourik

Heemskerk, Noord-Holland

Ook werkzaam in Amsterdam e.o.

Tel: +31 6 18 28 68 69

Email: vanmourikpauline@gmail.com

Werkwijze

Vertel mij je verhaal. Tijdens ons eerste gesprek hoor ik graag zo veel mogelijk over je wensen. Samen gaan we je wensen duidelijk neerzetten zodat er een juiste uitstraling zal ontstaan. Na het maken van duidelijke afspraken ga ik voor je aan de slag met het ontwerp.

Kennismaking

Klikt het tussen ons? Een eerste gesprek is altijd prettig om kennis te maken en je wensen te bespreken.

Inspiratie

Na het eerste gesprek gaan we op zoek naar inspiratie. Wat past bij jou als persoon en bij je onderneming?

Het proces

Ontwerpen is een creatief proces wat we samen doen. Welke kleuren, beelden en teksten spreken jou aan? We geven je onderneming vorm.

Resultaat

Een resultaat waar we allebei trots op zijn! Helemaal passend bij je onderneming. Van hier uit kan je onderneming als vanzelf verder groeien.

Let's make magic together!

De mogelijkheden

Het ontwerpen van een website is voor mij een groot feest!

Eigenlijk kan je mij alles laten ontwerpen wat visueel is. Ik heb jarenlange ervaring met Photoshop, Illustrator en InDesign. Voor het ontwerpen van een website maak ik gebruik van een CMS systeem. Zo kan jij zelf gemakkelijk je website aanpassen.

Prijzen zijn op aanvraag