Contact gegevens

Pauline van Mourik

Heemskerk, Noord-Holland

Ook werkzaam in Amsterdam e.o.

Tel: +31 6 18 28 68 69

Email: vanmourikpauline@gmail.com

Stylist. Yoga docent.
Ondernemer.

Pauline van Mourik

Mijn naam is Pauline van Mourik en ik ben opgegroeid op het strand van Wijk aan Zee.

In 2011 ben ik afgestudeerd als allround stylist op de Artemis Styling Academie in Amsterdam. Ik doe als freelancer verschillende werkzaamheden in interieur, vormgeving en foto styling. Daarnaast geef ik wekelijkse yoga lessen.

Het liefst ga ik in mijn vrije tijd dansen, sup surfen of volg ik een yoga les. Daarnaast kan ik enorm genieten van reizen en nieuwe avonturen.

Als ondernemer heb ik interieur producten verkocht, een raw food café ingericht, winkels gestyled, yoga retraites georganiseerd, een Lodge aan het strand gestyled, verschillende websites gemaakt voor ondernemers en de styling van foto shoots gedaan.